English for Children This book will help

  • 时间:
  • 浏览:3
  • 来源:知识考点网

九年级英语下期期中考试热门考题


English for Children
This book will help Russian-speaking children to learn and practice the most common words and phrases in the English language. It is about greetings, introductions and good manners. Each English word and sentence is translated in Russian. The pronunciation is also shown in Russian.
The book starts with greetings like “Good morning!” Then it goes on to introduce expressions of welcoming someone, saying sorry for being late, asking all kinds of questions in the street, and so on.
Price: $ 8.95
Little Snow Girl
This book is about a wonderful Russian story. It’s about an old man and an old woman who have no children. They crave a daughter. One day, they make girl out of snow, and then the girl comes alive. Will she be able to live in spring
The book is written in Russian. It is suitable for children aged 3 and up.
Price: $ 5.95
From Morning to Evening
This book has many rhymes(押韵诗)with beautiful pictures. The rhymes are written by V. Dan’ko. They are about little children, their families, pets, toys, nature and more. The book also has a CD. On the CD, the rhymes are read by L. Mochalina. The book is written in Russian. It is the perfect book for children who are going to school.
Price: $ 14.95
【1】English for children will help to learn English.
A. Chinese-speaking children
B. English-speaking children
C. Russian-speaking children
D. French-speaking children
【2】The underlined word “crave” is the closest in meaning to .
A. wish to have B. like C. look for D. save
【3】If you want to spend less than $ 20 buying two different books, you can buy .
A. From Morning to Evening and Little Snow Girl
B. Little Snow Girl and English for Children
C. English for Children and From Morning to Evening
D. All of the above
【4】From Morning to Evening was written by.
A. V. Dan’ko B. L. Mochalina
C. an old man and an old woman D. a girl

参考答案与解析

【答案】
【1】 C
【2】 A
【3】 B
【4】 A
【解析】
这是一篇广告文中介绍了三本书:English for Children;Little Snow Girl;From Morning to Evening。
【1】细节理解。根据文中This book will help Russian-speaking children to learn and practice the most common words and phrases in the English language可知,帮着说法语的孩子们学英语。故选C。
【2】词句猜测。根据上文It’s about an old man and an old woman who have no children.可知下文是说他们渴望有个女儿。这里crave的意思是“希望有,渴望有”相当于wish to have。故选A。
【3】数字计算。根据文中English for Children Price: $ 8.95 ;Little Snow Girl Price: $ 5.95 可知,8.95+5.95=14.9可知,不会超过20美元。故选B。
【4】根据文中From Morning to Evening This book has many rhymes(押韵诗)with beautiful pictures. The rhymes are written by V. Dan’ko.可知,是被V. Dan’ko写的。故选A。