Welcome to our holiday Activity Courses

  • 时间:
  • 浏览:0
  • 来源:知识考点网

八年级英语上学期期末考试考题


Welcome to our holiday Activity Courses
We offer holiday activity courses for young people aged between 7-15 years old and operate during every school holiday except Christmas. We have a track: record of excellence and have been delivering holiday activity courses for over 20 years.
Master Chef
Master Chef is a practical cooking experience for young people who want to try their hand in the kitchen. You will be taught tips and techniques (技能) as well as cooking something different every day. We, will supply everything, and all you need is a willingness to try something new.
Cost: $140
Musical Theatre
The young people will have the chance to develop their acting and singing skills through many exciting workshops. They will learn basic singing techniques, improve acting skills and create plays to develop their creativity.
At the end of the week children will perform to parents in Prep Hall at 3:20 pm.
Cost: $135
Water Sports
We take Children to the Marine Lake for water sports. Activities include sailing, windsurfing and power boasting.
We will supple wetsuits and children should bring their own footwear, swimwear and a T-shirt. A packed lunch will be provided. Transport to the Marine Lake is by school minibus.
Cost: $160
Judo
Judo—meaning “gentle way” is a modern martial art (武术) and Olympic sport. The Judo course is led by a fully trained instructor and it is open to all levels; beginners are welcome.
Cost: $160
Children attending the course are on holiday; so it is important for them to have lots of fun and make new friends while learning new skills. With so many fantastic courses on offer, we are Wirral’s leading Holiday Activity Course Provider.
We look forward to welcoming you!
【1】What’s the cost of Master Chef
A. $140 B. $135
C. $260 D. $160
【2】Which course provides a packed lunch
A. Master Chef B. Musical Theater
C. Water sports D. Judo
【3】The passage in a (n) __________.
A. letter B. story
C. poem D. advertisement

参考答案与解析

【答案】
【1】 A
【2】 C
【3】 D
【解析】
本文是一则广告。介绍假日活动课程。他们为7-15岁的年轻人提供节日活动课程。重点介绍了厨师,音乐剧,水上运动和柔道等课程。
【1】题意:厨师课的费用是多少?根据Master Chef课程介绍的最后一句Cost: $140可知学厨师的费用140元,故选A。
【2】题意:哪门课提供盒装午餐?根据Water Sports课程的介绍的第二段第二句A packed lunch will be provided.(午餐提供一顿盒饭。)可知Water Sports(水上运动)提供盒装午餐;选C。
【3】题意:这篇文章是一(个、则…) _____________。考查主旨理解题。A. letter信;B. story故事;C. poem诗,韵文;D. advertisement广告。根据标题《欢迎参加我们的假日活动课程》可知此文是一则广告;故选D。
阅读理解最能体现学生的英语能力的题型,分值较高。如何通过解题方法的掌握来提升自己解答阅读理解题的技巧是学生最关心的问题。初中阅读理解一般考查学生的细节理解能力,主旨理解能力和推理判断能力。做阅读理解题,首先要准确理解题意,然后根据题意根据短文内容做出正确的答案。(1)考查细节理解能力,此类型题较简单,准确理解题意后,直接到文中找出答案。(2)考查猜词能力。做这种题型时,要根据上下文意思准确猜出词意。3)考查推理判断能力,此类题型较难,准确理解题意后,在文中找出相关的内容做出合理的推断。(4)考查主旨理解题。此类题型需通读全文,整体把握,根据本文主要内容选择合适的选项。